Tiablon grillatut tiikeriravut chorizo-mantelisalsalla

 

Tämä annos on sellainen annos missä pääraaka-aineet ovat herkullisia yhdessä ja erikseen. Kokeile chorizo-mantelisalsaa myös pastaan pyöräytettynä tai leivän välissä!


Chorizo-mantelisalsa:
1 kokonainen paprika
4kpl valkosipulin kynttä
200g manteleita
1 rkl öljyä
3rkl Tiablo chili / Tiablo wings
noin 250 g chorizo-raakamakkaraa

Lisäksi
300 g jättirapuja / tiikerirapuja  
1. Paahda paprikaa ja valkosipulia 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Laita sitten mantelit sellaisenaan samalle pellille ja paahda vielä toiset 10minuuttia.
2. Anna paprikan, valkosipulin ja manteleiden jäähtyä hetki.
3. Laita paahdetut raaka-aineet yleiskoneeseen öljyn kanssa. Massan ei tarvitse tulla täysin sileäksi vaan jätä massa rouheaksi.
4. Leikkaa chorizomakkarat pieniksi paloiksi, paista pannulla noin 7minuuttia ja kaada mantelimassa sitten sekaan. Lisää lopuksi vielä Tiabloa ohjeen tai oman maun mukaan.
4. Käsittele ravut ja paista ne pannulla tai grillaa grillissä, mausta pienellä määrällä suolaa ja kypsennyksen jälkeen voit sivellä vielä Tiabloa pintaan.
5. Voit sekoittaa manteli-chorizosalsan rapujen kanssa tai asetella ravut lautaselle ja salsan päälle - valitse mieluisesi vaihtoehto ja nauti! 

 Vinkki! Jos chorizo-mantelisalsaa jää vielä yli nauti sitä vaikka leivän välissä kurkkusiivujen kera!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista