Ei sisällä kaikkea mahdollista, vaan sopii kaikkeen mahdolliseen.

Tiablon chili-valkosipulihummus

Tiablon chili-valkosipulihummus

 

1 tlk kikherneitä liemessä

1-3 rkl kikherneiden lientä

2 rkl sitruunamehua

2 rkl oliiviöljyä

ripaus kurkumaa

ripaus juustokuminaa

2 tl tahinia

1-2 rkl Tiablo Roasted Garlic-kastiketta (maustele rauhassa, makustele; tähän kun vaikuttaa niin kikherneiden määrä kuin oma makumieltymys)

 

1. Valuta kikherneet ja huuhtele. Hox, älä kaada lientä lavuaariin!

2. Soseuta kikherneet sitruunamehun, 1 rkl kikherneliemen ja oliiviöljyn kera

3. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet ja lisää kikherneiden lientä lisää, jos hummus on liian paksua

4. Ripottele pintaan Tiablon chilijauhetta tai paprikajauhetta halutessasi, välttämättä et ehdi tätä tekemään, sillä tämä tahna katoaa suuhun aika nopeasti!