Tiablon raparperi-sipulisalsa

 

Raparperi on kesän parasta antia! Tässä grilliruokien luottokumppani-reseptissä yhdistyy raparperin raikas hapokkuus, sipulin ja mausteiden täyteläisyys ja Tiablon tuoma pehmeä polte.

 

Raparperi-sipulisalsa

Raaka-aineet

2kpl salotti sipuli n.75g

1 kpl valkosipulin kynsi

3dl öljy

3rkl väkiviinaetikka

½dl sokeri

1tl suola

1,5 tl tiablo jauhe

4dl (noin 200g) raparperia

1. Leikkaa sipulit pieneksi kuutioksi. Paista sipulit kevyesti öljyssä, ei saa ruskistua. Lisää loput raaka-aineet paitsi raparperi ja hauduttele miedolla lämmöllä noin 5minuuttia.

2. Leikkaa raparperit pieneksi kuutioksi ja kaada lämmin sipulipaistos öljyineen raparperin sekaan ja anna maustua sekä viilentyä.

 Vinkki! Erinomainen grillattujen juustojen kanssa. Sopii myös kalalle ja lihalle. Voit tehdä raparperi-sipulisalsan myös Tiablon kastikkeilla, mausta silloin valmis tuote vasta lopuksi sekoittamalla kastike sekaan, mausta Tiablolla oman makusi mukaan.

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista